با نگهداری آجیل ها در دمای 4 درجه سانتی گراد در یخچال، میتوانید 2 ماه تا یک سال از آنها نگهداری کنید.
- برای جلوگیری از سفت شدن مغزها، جذب بوی مواد غذایی دیگر و از دست دادن طعم خوشایندشان، آجیل را ابتدا در ظروف شیشه قرار داده سپس در یخچال بگذارید.
- مغزهای پوست کنده ماندگاری بیشتری در دمای یخچال دارند. برای مثال شاه بلوط بدون پوست را میتوان یک سال در یخچال نگهداری کرد. این در حالی است که اگر همراه پوست باشد، نهایتاً به مدت دو ماه سالم باقی میماند.
منبع: نگهداری آجیل
- ۰۳/۰۱/۰۸