برای اینکه کیفیت آجیل خریداریشده را همچون روزهای اول آن حفظ کنید، لازم است آن را در محیط تاریک، خشک و خنک نگهداری کنید. بدین منظور مراحل زیر را طی کنید تا کیفیت آجیل، مزه، زنگ و طعم آن تغییر نکند:
- آجیل را پس از خرید آن فریز کنید. درصورتیکه آجیل را فلهای خریداری کردهاید، امکان وجود برخی آفات ریز و تخم حشراتی که با چشم دیده نمیشوند، وجود دارد. با نگهداری آجیل در محیط فریزر، تنها پس از دو روز ریسک رشد آفات را بهطور کل از بین بردهاید.
- آجیل را در دمای محیط نگهداری نکنید. آن را در ظرف دربسته بگذارید و در محیط سرد و خنک یخچال نگهداری کنید. دقت داشته باشید که تنهای بخشی از آجیل مصرفی خود را در یخچال بگذارید و مابقی را در یک ظرف دربسته و داخل فریزر بگذارید.
- در طول مراحل نگهداری، مطمئن شوید که مغزهای آجیل در تماس با رطوبت نیستند. نگهداری آجیل در محیط مرطوب و نمدار موجب رشد قارچ، کپک و تغییر شکل ظاهری آن میشود. رطوبت محیط حتی مزه و طعم آجیل را نیز تغییر داده و نامطبوع میسازد.
منبع:
- ۰۲/۱۲/۲۸