تاریخچه تولید پولکی
در گذشته در کارگاهی شیرینی سازی فقط نبات تهیه میشد. بعد از آن کارگرانی که در کارگاه بودند، در زمان درست کردن نبات میزان اضافه باقی میماند. سپس آنها نتیجه گرفتند که با اضافه کردن سرکه به شیره میتوان آن را جوشانده و شیرینی جدیدی به نام پولکی تهیه کنند. چون این شیرینی به پولکی شباهت زیادی داشت به آن پولکی گفتند.
فرق پولکی با قند
در مقایسه با قند خرید پولکی بسیار مقرون به صرفهتر خواهد بود. ولی میزان زیادی کالری در پولکی نسبت قند وجود دارد. بنابراین افراد دیابتی معمولاً برای مصرف آن دچار نگرانی میشوند. یکی از ویژگیهایی که پولکی دارد، رساندن آسیب کمتر به دندانها در مقایسه با قند میباشد. از ویژگی های خوب پولکی به متفاوت بودن آن میتوان اشاره کرد. چون پولکی دارای طعمهای مختلفی در بازار بوده و نسبت به قند دارای مزه خوشمزهتری میباشد.
منیع: خرید پولکی تازه
- ۰۲/۱۱/۱۶