آجیل ژاپنی شامل چه ترکیباتی است؟
احتمالا برای شما هم پیش آمده که به یک آجیل فروشی مراجعه کرده و در آنجا با انواع مغزها روبه رو شده باشید. اما در قسمتهایی از آن آجیل فروشی مدلهای جدیدی از خوراکی را میبینید که برایتان آشنا نیست که یکی از آنها، آجیل ژاپنی است. اما حتما برایتان سوال پیش میآید که این آجیل چگونه ساخته میشود و چه ترکیباتی دارد؟
ترکیبات آجیل ژاپنی عبارت است از:
نخود خشک
کراکر برنج
چوب ذرت
چوب کنجد
باقلا خشک کوچک
باید بدانید که این ترکیبات در این آجیل به صورت مجزا میل نمیشوند و باهم ترکیب شده و برای شما طعمی خاص و عالی خواهند داشت.
آجیل ژاپنی چه شکلی است؟
آجیل ژاپنی به صورت میکس شده از ترکیباتی که در بالا به آنها اشاره کردیم آماده میگردد و البته آن را با نمک و فلفل طعم دار میکنند تا مزهی اصیل خود را داشته باشد.
در برخی از مدلهای اعلای این نوع آجیل، از جلبک دریایی هم استفاده میشود، که حالتی تردتر و شکننده به این ترکیب میدهد. پس از اینکه این مواد بایکدیگر با دستگاه مخلوط شد، برای میهمانی آماده شده و ترکیب و شکلی جادویی دارد. این آجیل هم شکل متفاوتی دارد، هم بسیار خوشمزه است.
آجیل ژاپنی مفید است یا مضر؟
جالب است بدانید که این ترکیب فوق العاده خوشمزه و جذاب که شما را به خرید آجیل مخلوط با مدل ژاپنی ترغیب میکند، سرشار از فیبر است. فیبر موجود در آجیل ژاپنی موجب تحرکات روده شده و برای افرادی که از یبوست رنج میبرند بسیار مفید است. همچنین بسیاری از محققان معتقدند، این آجیل حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان و مواد معدنی است که باعث سیری شخصی میشود که از آن میخورد. در نتیجه برای افرادی که قصد دارند لاغر شوند گزینهای فوق العاده عالی محسوب میشود.
آجیل ژاپنی سرشار از ویتامین است و میتواند در کنار میوه ها، منبعی غنی از ویتامین B باشد.
منبع: خرید شیرینی
- ۰۲/۰۷/۲۰