عایق های پلی یورتان (Polyurethane insulation) را می توان از ترکیب پلیول و ایزوسیانات به دست آورد، که ساختاری بسیار سبک دارد. نکته قابل قبول برای استفاده از عایق منحصر به فرد پلی یورتان این است که هدایت حرارتی بسیار کمی در مقایسه با عایق های دیگر را از آن خود کرده است. شاید بتوان این گونه عنوان کرد که هیچ گونه عملکرد مویرگی در ساختار عایق پلی یور تان جای ندارد و به هیچ عنوان، رطوبت طبیعی فضا باعث بالا رفتن هدایت حرارتی عایق نمی شود.
همین امر، برای جلوگیری از هدر رفت انرژی به شکل ویژه کمک می کند. دو مدل کاربردی سلول باز و سلول بسته هر کدام می تواند پتانسیل های خاصی را برای محیط های گوناگون به وجود آورد، ما در ادامه قصد داریم شما را با مزایا، ویژگی و شگرد کار عایق پلی یور تان به صورت اجمالی آشنا کنیم.
بدون هیچ اغراقی عایق های پلی یورتان یکی از بادوام ترین و البته ماندگارترین عایقی است که امروزه در ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد. اما این عایق در مقابل انتقال حرارت ساختار یکسانی ندارد و تنها با تزریق پلی یورتان می توان عملکرد انتقال حرارت را به صورت متغیر نشان داد. معمولا عملیات تزریق به صورت دستی و یا با استفاده از دستگاه انجام می پذیرد، که هر کدام روال کار خود را در پیش میگیرد.
معمولا محدوده دمایی +5 و +135 درجه را می توان برای استفاده از عایق پلی یورتان در هنگام تزریق مد نظر داشت. شما باید از افراد ماهر برای عملیات تزریق این نوع عایق استفاده کنید. چرا که نکات مهم و کلیدی مانند استفاده از ابزار مناسب در هنگام تزریق مد نظر است که در این بین، شما باید به این نکات توجه کلیدی داشته باشید. چنانچه به هر دلیلی به صورت دستی و یا ماشینی به دنبال تزریق پلی اورتان هستید، حتما از متخصص این کار کمک بگیرید.
منبع: عایق های پلی یورتان
- ۰۲/۰۲/۳۰